A Chef és a konyha

A magyar és a mediterrán konyha ötvözésével elkészített kreatív ételeink megálmodója Horváth Szilveszter, számos rangos hazai és nemzetközi díjjal rendelkező Executive Chef.

Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális  ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök  ízeit.


Horváth Szilveszter

A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk, - hold-o-mat -, amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztonómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.„Gyermekkorom ízeit ötvözöm az újdonságokkal. Hagyomány és modernség kettőssége jellemez.  Így válnak egyedivé az általam készített ételek. Így formálódik az ízlésvilágom.”Horváth Szilveszter - Biográfia

VERSENYEK - EREDMÉNYEK