A Chef és a konyha
A magyar és a mediterrán konyha ötvözésével elkészített kreatív
ételeink megálmodója Horváth Szilveszter, számos rangos hazai és
nemzetközi díjjal rendelkező Executive Chef.
Konyhánkat jól
felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett
törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra
is. Fontosnak tartjuk, hogy
szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz
hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.

Horváth Szilveszter
A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat
használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát
alkalmazzuk, - hold-o-mat -, amely ezredpontossággal tartja a
beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszadva az egyes ételek
eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük
ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztonómiai kalandozások részeként
megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.

„Gyermekkorom
ízeit ötvözöm az újdonságokkal. Hagyomány és modernség kettőssége
jellemez. Így válnak egyedivé az általam készített ételek. Így
formálódik az ízlésvilágom.”

Horváth Szilveszter - Biográfia
VERSENYEK - EREDMÉNYEK

A magyar és a mediterrán konyha ötvözésével elkészített kreatív
ételeink megálmodója Horváth Szilveszter, számos rangos hazai és
nemzetközi díjjal rendelkező Executive Chef. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. |
![]() Horváth Szilveszter |
A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk, - hold-o-mat -, amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztonómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.

„Gyermekkorom ízeit ötvözöm az újdonságokkal. Hagyomány és modernség kettőssége jellemez. Így válnak egyedivé az általam készített ételek. Így formálódik az ízlésvilágom.”

Horváth Szilveszter - Biográfia
VERSENYEK - EREDMÉNYEK
