Minősítéseink, díjainkA 2012-es első magyarországi megjelenést követően 2014-ben új kiadvánnyal jelentkezett a Gault&Millau étteremkalauz, melynek értékelése alapján éttermünk 13 pontot kapott, ezzel a La Maréda megszerezte Győr és környéke első GM szakács sapkáját!

A Dining Guide étteremkalauz 2012-es értékelése alapján éttermünk bekerült a 100 legjobb magyar étterem közé.

2013-ban éttermünk bekerült a Népszabadság TOP50 Legjobb Magyar Éttermei közé. A Népszabadság TOP50 értékelési szempontjai között nemcsak az alapanyagok minősége, a szakszerű elkészítés, az ízek összhangja, hanem a kreativitás és a szakácsművészet hagyományaink megőrzése és megújítása is szerepelt. 2006-2012 között éttermünk a Népszabadság TOP100 Legjobb Magyar Étterem között szerepelt.

Szabó László étteremtulajdonos a Chaine des Rotisseurs, Maitre de Table Restaurateur cím viselésére jogosult. A világ legrégibb gasztronómiai egyesülete a „Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs”, Association Mondial de la Gastronomie. Magyarországi szervezete a „Chaîne des Rôtisseurs”. Az egyesület elsődleges célja a minőség megtartása, a konyhaművészet és a vendéglátás népszerűsítése. A Chaîne des Rotisseur 126 országban van jelen, központja Párizsban található.

Éttermünk 2006-ban elnyerte, és azóta használhatja a Magyar Turizmus Minőségi Díját, mely garantálja a megbízható, kiváló minőségű szolgáltatást. A díjat az EU tagországok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete az európai minőségi szabályok figyelembevételével akkreditálta, és a minőségi szolgáltatások elismeréseként 2Q-ra minősítette.

Éttermünk részt vesz a Modern Magyar Konyha programban, különleges figyelmet fordítva az egészségesebb táplálkozásra, a magas minőségű alapanyagokra, az ételek elkészítésének új, modern technológiájára és a tálalás megújítására. Az irányzat a klasszikus magyar konyhaművészet megújítását tűzi ki célul a magyar gasztronómia jellegzetességeinek megtartása mellett.