Allergének

Kötelezően jelölendő allergéneket tartalmazó összetevők

 A 
Glutén: Búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut és ezek hibridizált fajtáit
tartalmazó gabonafélék és az ezekből készült termékek

 B  
Rákfélék és az ezekből készült termékek

 C  
Tojás és az abból készült termékek

 D  
Hal és az abból készült termékek

 E 
Földimogyoró és az abból készült termékek

 F 
Szójabab és az abból készült termékek

 G 
Tej és az abból készült termékek: tejcukor (laktóz) és tejfehérjék (pl. kazein)

 H 
Diófélék: Mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia,
       makadámia/queenslandi dió és az ezekből készült termékek

 L  
Zeller és az abból készült termékek

 M  
Mustár és az abból készült termékek

 N  
Szezámmag és az abból készült termékek

 O  
Kén-dioxid és bizonyos szulfitok

 P  
Csillagfürt és az abból készült termékek

 R  
Puhatestűek és az abból készült termékek








HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató