Allergének

Kötelezően jelölendő allergéneket tartalmazó összetevők

 A 
Glutén: Búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut és ezek hibridizált fajtáit
tartalmazó gabonafélék és az ezekből készült termékek

 B  
Rákfélék és az ezekből készült termékek

 C  
Tojás és az abból készült termékek

 D  
Hal és az abból készült termékek

 E 
Földimogyoró és az abból készült termékek

 F 
Szójabab és az abból készült termékek

 G 
Tej és az abból készült termékek: tejcukor (laktóz) és tejfehérjék (pl. kazein)

 H 
Diófélék: Mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia,
       makadámia/queenslandi dió és az ezekből készült termékek

 L  
Zeller és az abból készült termékek

 M  
Mustár és az abból készült termékek

 N  
Szezámmag és az abból készült termékek

 O  
Kén-dioxid és bizonyos szulfitok

 P  
Csillagfürt és az abból készült termékek

 R  
Puhatestűek és az abból készült termékek

 V  
Vegán ételek

 GM  
Gluténmentes

 LM 
Laktózmentes








HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Vega / Vegán
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató