Kisalföldi Presztízs-díj

A LAMAREDA étterem Az év kisvállalkozása

A Kisalföldi Presztízs-díj alapítása óta közel száz vállalkozót és vállalkozást ismert el, idén 19. alkalommal tüntetik ki a legjobbakat.

A díj tizennyolc évvel ezelőtt a Győr-Moson Sopron megye meghatározó nagyvállalatait, az iparkamarát, majd a Széchenyi Egyetemet összefogva, a Kisalföld alapítói gondolatával és média hátterével az egyik legjelentősebb elismerés jött létre.

A vírusveszély miatt a díjak ezúttal rendhagyó módon, „házhoz szállítással” jutnak el a címzettekhez.
 
Az első Presztízs-díj különös módon éppen azon a napon talált gazdára, amelyiken az díjazott helyen is megkezdődött a kiszállítás. Szerdán [2020. december 2., a szerk.] a győri LAMAREDA Étteremben ünnepélyes keretek között „Az év kisvállalkozása” díj talált gazdára.

Az eseményen részt vett Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Fábián György, a Kisalföldi Presztízs Díj kuratóriumának titkára. A díjat az étterem vezetője, Szabó László vette át.


A ceremóniát Jávorkai Sándor hegedűművész és Jávorkai Ádám csellóművész muzsikája vezette föl, majd Pintér-Péntek Imre, az iparkamara elnöke méltatta az éttermet, mint a megye kiemelkedő kisvállalkozását. Az elnök külön kiemelte, hogy a LAMAREDA példát mutatva a jelenlegi, legnehezebb időkben is helytáll. Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő a díjazott múltját, azt a megtett utat méltatta, amely a vállalkozást mára az ország tíz legjobb vidéki étterme közé emelte.

Ezt követően Szabó László, a LAMAREDA étterem tulajdonosa átvette az év kisvállalkozásának járó Presztízs-díjat. A vezető elsősorban családjának, kollégáinak, a séfnek, a felszolgálóknak és a vendégeknek köszönte meg a rangos és megtisztelő elismerést.


– A kezdetektől mi gondoskodtunk a Presztízs-gálák vendéglátásáról és gyakran álmodtam róla, hogy egyszer mi is a díjazottak között lehetünk – mondta Szabó László. – Amikor a LAMAREDÁT megnyitottuk, fontosnak tartottam, hogy a szép belvárost egy magas színvonalú hellyel gazdagítsuk, amire minden győri büszke lehet.

Jövőbeni terveiről kérdezve a tulajdonos elárulta, hogy az étterem új étlappal tegnap kezdte meg az ételkiszállítást, tavasszal pedig grillterasszal bővülhet a hely.

– Ötven éve vagyunk a vendéglátásban, mindig komolyan vettük a munkát. Magasra tettük a mércét, sosem értük be félmegoldásokkal – jegyezte meg a Presztízs-díjas LAMAREDA étterem vezetője.

Forrás: Kisalföld.hu
HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató