Minősítések, díjak

Megjelent a 2017-es Gault&Millau étteremkalauz, melynek értékelése alapján éttermünk ismét „egy szakácssapkát”, 14 pontot szerezve, továbbra is Győr és környéke legjobb étterme!

A Dining Guide étteremkalauz 2014-es értékelése alapján éttermünk 13,5 pontot szerzett, ezzel bekerült a 100 LEGJOBB MAGYAR ÉTTEREM közé.

Népszabadság 2014 TOP50 Megfizethető étterem A Népszabadság TOP50 értékelési szempontjai között nemcsak az alapanyagok minősége, a szakszerű elkészítés, az ízek összhangja, hanem a kreativitás és a szakácsművészet hagyományaink megőrzése és megújítása is szerepelt.

Szabó László étteremtulajdonos a Chaine des Rotisseurs, Maitre de Table Restaurateur cím viselésére jogosult. A világ legrégibb gasztronómiai egyesületének magyarországi szervezete a „Chaîne des Rôtisseurs”, melynek elsődleges célja a minőség megtartása, a konyhaművészet és a vendéglátás népszerűsítése.

Éttermünk 2006-ban elnyerte, és azóta használhatja a Magyar Turizmus Minőségi Díját, mely garantálja a megbízható, kiváló minőségű szolgáltatást. A díjat az EU tagországok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete az európai minőségi szabályok figyelembevételével akkreditálta, és a minőségi szolgáltatások elismeréseként 2Q-ra minősítette.
Éttermünk részt vesz a Modern Magyar Konyha programban, különleges figyelmet fordítva az egészségesebb táplálkozásra, a magas minőségű alapanyagokra, az ételek elkészítésének új, modern technológiájára és a tálalás megújítására. Az irányzat a klasszikus magyar konyhaművészet megújítását tűzi ki célul a magyar gasztronómia jellegzetességeinek megtartása mellett.
HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
Mobil: +36 30 507 0524
E-mail: info@lamareda.hu