Hírek, aktualitások

NYÁRI AJÁNLATUNK

2019. június 28-tól A'la Carte ételeink mellett új, szezonális NYÁRI AJÁNLATTAL várjuk kedves Vendégeinket.

Térjen be hozzánk Ön is!
   RÉSZLETEK 

Támogattuk a GYŐRI SPECIÁLIS MENTŐKET
A LAMAREDA Kft. - a Mosolyért Országos Egyesület kezdeményezésének égisze alatt, - ismét büszkén támogatta a győri speciális mentőket, ezzel is segítve eszközparkjuk korszerűsítését, melynek segítségével még hatékonyabbá tehetik emberfeletti munkájukat földön, vízen, levegőben...

Az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület köszönő levele 
     

A Kiválósági Tanúsítvány Dicsőség Csarnokában

  Éttermünk bekerült a Tripadvisor Kiválósági Tanúsítvány Dicsőség Csarnokába! Az elismerést a világ legnagyobb turisztikai weboldalától azzal érdemeltünk ki, hogy a vendéglátó helyünket felkereső látogatóink értékeléseinek köszönhetően, immáron ötödik esztendeje folyamatosan megszereztük a Tripadvisor Kiválósági Tanúsítványt.
 RÉSZLETEK 

A’la Carte kínálatunk!

2019. április 1-től megújult étlappal és ételkínálattal várjuk kedves Vendégeinket.
Ételeink neve mellett megtalálja az adott ételre vonatkozó allergén besorolást is, amelyről részletes információkat a menüsorok alján lévő ALLERGÉNEK link alatt talál.
   RÉSZLETEK 

SVÉT tagok lettünk!
Az azonos felfogású, de eltérő stílusú vidéki éttermek legjavát összefogó baráti szövetség a STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG egyesület az év végén felvette tagjai közé a LAMAREDA éttermet. Ezúton is köszönjük a megtisztelő tagságot! A SVÉT tagjai napi kapcsolatban állnak egymással, folyamatos szakmai munka folyik az egyesületen belül, melynek csúcspontja az éves rendezvények megtartása. Ezekről a rendezvényekről a továbbiakban oldalunkon is tájékozódhatnak majd kedves Látogatóink, Vendégeink.